Om Aktiewiki

Målet och huvudsyftet med Aktiewiki är att utbilda och hjälpa andra.

Vi gör detta genom att producera olika typer av innehåll, som exempelvis guider, genomgång av nyckeltal, förklaring av vanliga begrepp, läsvärda artiklar, och annat intressant och givande innehåll.

Vår ambition är att Aktiewiki ska vara den ledande svenska sajten när det gäller utbildningsmaterial inom ekonomi och finans i allmänhet, och aktier och investeringar i synnerhet. Tanken är att du ska kunna hitta allt inom dessa områden här på sajten, och att det är hit du ska vända dig när du vill lära dig något nytt eller få svar på dina frågor och funderingar.

Innehållet på sajten utformas med målet att det ska vara lätt för vem som helst att ta till sig informationen. Du ska därmed inte behöva vara en utbildad ekonom för att förstå det som vi publicerar på sajten.

Personerna bakom sajten

Vi som skapat Aktiewiki är ett litet team på två personer vars största intresse är ekonomi och finans, och vi brinner verkligen för att utbilda och hjälpa andra.

De senaste åren har vi investerat på aktiemarknaden och byggt upp vårt stora intresse inom detta område. Detta har gjort att vi snappat upp ett och annat och lärt oss en del om hur det mesta fungerar. Vi är dock inte några experter som kan allt (och vi vill inte framstå som det heller), men vi upplever ändå att vi har något att bidra med inom det här området.

Vi har valt att skapa en sajt som vi själva önskar att vi hade haft tillgång till när vi började intressera oss för ekonomi och finans. Vår förhoppning är att innehållet på sajten kan hjälpa folk att bli bättre investerare och mer pålästa inom detta område.

Kontakta oss

Du är mer än välkommen att kontakta oss – oavsett vad det gäller.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet är helt gratis och skickas ut ca 1-2 gånger per månad.

Insert details about how the information is going to be processedPrenumerera

Vill du få nyhetsbrev?

Vi kommer inte att spamma dig. Du kommer endast få mail när vi har något riktigt intressant och värdefullt att erbjuda.