Disclaimer

Aktiewiki är en sajt som tillhandahåller information och övrigt innehåll i utbildningssyfte. Innehållet på webbplatsen ska därmed inte betraktas som finansiell rådgivning eller uppmaning att ta vissa beslut.

Vi strävar alltid efter att allt innehåll på Aktiewiki ska vara korrekt och uppdaterad. Det går dock inte att garantera att allt innehåll vid varje givet tillfälle är korrekt och uppdaterad. Vi reserverar oss därmed för eventuella fel i innehållet på webbplatsen.

Alla beslut som tas baserad på information hämtad från Aktiewiki sker helt och hållet på egen risk. Vi åtar oss inget ansvar för eventuella förluster eller andra konsekvenser som uppstår p.g.a handlingar, beslut, eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på webbplatsen

Investeringar sker på egen risk. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde, och det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Målet med sajten & annonsintäkter

Vårt mål med Aktiewiki är att utbilda och förmedla värde till våra besökare genom att producera bra och utbildande innehåll. Och för att detta ska vara möjligt krävs det att sajten genererar ett par slantar i annonsintäkter.

Dessa annonsintäkter används för att skapa bättre innehåll, förbättra användarupplevelsen, uppgradera infrastrukturen bakom sajten, samt säkerställa att vi kan behålla sajten i drift. Det finns helt enkelt kostnader associerade med att äga och driva en sajt. Vill man dessutom ta den till nästa nivå (vilket vi alltid strävar efter) krävs det ännu mer pengar för att göra det.

Aktiewiki är därmed beroende av annonsintäkter för att kunna vara kvar i drift, och för att vi ska ha bättre möjligheter att utveckla och förbättra sajtens innehåll och funktioner.

Samarbetslänkar

Vi använder oss av samarbetslänkar på sajten. Det betyder att sajten får en slant om du väljer att köpa eller använda produkterna och tjänsterna genom vår länk – utan någon extra kostnad för din del.

Vår förhoppning är att detta är en lösning som alla vinner på – du som besökare får ta del av tips på sådant vi tror du kan ha användning för, samtidigt som det ger en liten ersättning till oss bakom sajten så att vi kan fortsätta att utveckla och förbättra Aktiewiki.

Det kostar alltså inte dig något extra att använda våra samarbetslänkar. Kostnaden för detta betalar företaget bakom den produkt eller tjänst som vi länkar till. Men är det så att du av någon anledning inte vill stödja Aktiewiki kan du välja att inte använda våra länkar, och istället söka upp respektive sajt på annat håll.

Vi marknadsför enbart produkter och tjänster som vi helhjärtat tror på och kan stå bakom, samt som vi tror kan vara användbara för våra besökare. Högsta prioritet är att förmedla värde, och inte att generera lite extra intäkter. Det är vårt löfte till dig som besökare här på Aktiewiki.

Kontakta oss

Det går att kontakta oss via e-post ([email protected]), sociala medier (FacebookTwitterInstagram) eller via vårt kontaktformulär.